onsdag 2. februar 2011

nytt skap i heimen...


Å heldige meg..... eller oss heter det kanskje, selv om det sikkert hadde vært det samme for mannen om hva som hang der på veggen, men... i går var jeg en tur på kremmerhuset og kikket på alt det fine som hadde kommet inn, fytti hvor mye deilige vår ting... så der hang DET, skapet bare JEG skulle ha!!!!!!


Å sånn som jeg er fornøyd :o)))) Mannen synes faktisk det var veldig fint og passet veldig inn her hjemme,  det er jo klart at ting inni skapet kommer til å forandress sånn etterhvert, men foreløpig blir det dette.. jeg har blitt så forelsket i de blå og turkise fargene som har kommet i  vår-kolleksjonen :o) (kunne ha kjøpt MYE mer der, men får heller ta litt etter litt...iallefall litt mer økonomisk) og så har jeg "spart" litt plass til "green gate" produktene jeg har kjøpt, men som ikke har kommet ennå, men snart....!!!!

I går skrev jeg jo om at jeg og mannen hadde bryllupsdag, og at mannen var på kveldskift....
Jeg hadde jo da tenkt til å overraske han med god mat og levende lys på bordet når han kom hjem.....MEN den gang ei.... jeg ble jo liggende på soffan med kraftig forkjølelse og feber følelser (trur ikke jeg hadde det da...) iallefall alt for klein til å orke å stå over komfyren og lage mat, heller mindre lyst til å spise den maten.... så det ble bare med tankene, og et fint kort da  :o)  heldigvis er vi litt utradisjonelle, når det kommer til bryllupsdag... Vi har egentlig bare "feiret" den dagen skikkelig en gang....så han ble ikke lei seg av den grunn (at maten ikke sto på bordet da han kom hjem..)

Men i dag, kom han hjem med en nydelig bukket med solgule blomster  (husker aldri hva de heter, noe jeg egentlig burde siden det var de blomstene jeg hadde i brudebuketten bare i røde ) Men uansett.... Nydelige var de  :o)


Og feiringen den regner jeg med vi tar når vi skal på tur  :o)


Ligger fortsatt syk da, men fordet kjeder jeg meg fryktelig, pluss at halebenet fortsatt er vondt så å sitte kan jeg bare glemme, liggesitte er liksom stillingen min  om dagen....
Men tross all snør og utallige nys på rad, har jeg startet en rolig form for oppussing av vaskerom, tar bare litt og litt, så dette blir nok ikke ferdig før påske med denne farten.... Planen for vaskerommet var helt anderledes, for her skulle det innvisteres!!! i både nye skaper, skuffer, tapet og flis.... men noen ganger stopper økonomien opp for slike "unødvendige" oppussingsprosjekt. Ikke det at det ikke var nødvendig, men fant ut at det kunne gjøres på en MYE billigere måte, så nå maler jeg skapene innevndig, tatt av skapdørene slik at det blir noen hyller istede, og veggene blir malt hvite sammen med lister og dører, maling har jeg hatt hele tiden så der slapp jeg og unna med pengebruk... hehe..... moro, pluss at jeg trur dette kommer til å bli skikkelig fint  (vel vel, nå blir jo ALT fint i forhold til hvordan det ser ut nå så.....)
Så til påske kommer bildene over det "nye" vaskerommet.... hehe...

men nå skal jeg spise litt kveldsmat og se på noe dårlig tv før sengen vil ha meg på date  :o)  Dere alle får ha en topp onsdagskveld...

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått bryllaupsdag!
  Gerbera (eller noko sånt) er vel namnet på blomstrane - veldig flotte!
  Likte det nye skapet ditt veldig godt:)
  Du får ha god bedring med både det eine og det andre!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen!
  Huff, jeg har visst ikke vært så flink i det siste, men nå er jeg oppdattert og du har jo bare vært såå uheldig. Først knekker du halebenet og så blir du forkjølet:(
  Håper det ikke varer lenge før du blir bedre og kan reise på en skikkelig velfortjent tur med mannen;-)

  GOD BEDRING!
  Klemmer fra Grete

  SvarSlett
 3. det skapet er da bare helt flott da, Mia:) Kremmerhuset sa du? Vurderer å dra å se på det:)
  Trist du er syk da, men dette går fort over:) Krysser fingrene for snarlig bedring:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Herlig blomsterbukett du fikk av mannen :) Det er min favoritt, så jeg husker navnet GERBERA :) Skapet var veldig fint også , med masse snadder . Nå må du bli frisk , min Fucking Queen of everything ;)
  Klemmer

  SvarSlett