fredag 10. desember 2010

10 desember...

ja.. så ble jeg litt forkjøltet rett før jul og...jaja... heldigvis ikke så ille form, bare en smule tett  i pappen, som sikkert noen vil si at det er jeg jo fra før så ingen forskjell der... hehe.. men nå er det sånn da at jeg er blitt det på ordentlig....Litt, nei egentlig, ganske tung i kroppen og mange nys på en gang.., så nå får julestria vente noen dager, selv om jeg var ganske flink i går(!!) jeg fikk vasket hele hovedetasjen her hjemme... både vegger og gulv, taket blir IKKE tatt her i huset, siden det skal males rett over jul, pluss at jeg egentlig ikke har pleid å gjøre det til jul egentlig....

Men så i dag legger jeg ut bilder fra Lottes rom, eller bare små detaljer fra hennes rom, da vi ikke er heeelt fix ferdig med den berømte garderoben hennes, heldigvis ble vi enige i går (faktisk) hva som skulle bli gjort der, og hva vi trengte...( dette MÅ bli gjort før jul og står som nr 1 på listen min over ting som MÅ gjøres)
Jentene har samlet på PEZ figurer en stund nå, men de har bare ligget i en box og rett og slett blitt ødelagt, så når jeg fant ut at jeg hadde tre bildelister fra IKEA liggende, ja da kom de jo på opp til pynt på veggen hennes, har fått kjøpt inn to til, siden det ikke ble plass til alle, og fler kommer nok til å bli kjøpt inn etterhvert...
Disse to krukkene er bare noen av krukker og glass vi har av perler.... vi er en perlefamilie trur jeg, men hva er ikke penere enn et perlekjede laget av små flittige hender ??   ;o)  Det glasset som er halvtomt der, ja det blir brukt flittig til matteleksene også.... deling med perler er litt enklere enn på hender  :o))Soffa ser IKKE alltid slik ut da, den er offer for mye rot og herjing til tider, til mors store forergelse, men hva kan en si da, heller der enn i stua!!
Legg merke til den fiiine skoleplansjen på veggen bak(!) er så heldig å ha fler forskjellige liggende, så hun bytter litt innimellom på de...
Er og Lottes favoritt på hele rommet.....Denne blå sjenken er gjemmested for mye rot og stæsj, utrolig kjekk for ei jente som HATER å rydde... bare vi nevner å rydde, får hun spasmer ser det ut som... så da var det et must å ha noe hun kan gjemme tingene sine i  :o)  Jeg og bare elsker den blå fargen, den er så frisk og fin  :o)

Dette ble et ikke-jule- innlegg da, men det kommer nok noen fller julebilder etterhvert....

ha en fin og forhåpentligvis en ikke nysende dag....

3 kommentarer:

 1. god bedring, Mia:)
  Så fiint det er på det rommet:) Så lurt å ha Pez-figurene på sånne hyller:) Flott skap også:)Mange gode og fine løsninger i en aktiv familie:)
  Jeg synes forresten IKKE du er tett i peppen:)

  Varm fredagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. God bedring!
  Så mange kule pez-figurer. *Misunnelig*
  Klem fraIgi

  SvarSlett
 3. Så koselig rommet til din datter er :) Digger det blå skapet ;) Oppdaget deg inne hos Gult hus i svingen . Jeg har kost meg inne hos deg jeg nå , og liker bloggen din så godt :) Legger meg til som følger jeg , og gleder meg til å følge deg :)

  Ha en fin helg og god bedring :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett