tirsdag 20. desember 2011

ønsker meg.....

Ah... nå begynner jula å sette sin preg her hjemme, røde duker, grønne grener med røde hjerter, og ikke minst kongerøkelse har meldt sin ankomst, og jeg nyter det!!!! Litt pynting hver dag gjør susen for sjela mi, det er en ting jeg bekymrer meg over, er at julekortene er ferdige, altså jeg har klipt ut sikkert million ruter i forskjellig papir, limt på alt, skrivd ferdig, men det er en ganske viktig ting jeg mangler..... Fremkalling av bilder....!! kanskje litt vesentlig for julekortene mine!!!!  men planen er klar, jeg drar til byn i kveld, printer de ut, og sender de etterpå, så enten får folk de på lillejulaften/julaften, eller så blir det romjuls-kort.... Ikke så ille det heller det da  :o))


Mitt ønske i år er en skikkelig fin søppelbøtte til kjøkkenet, og fant en superfin i et interiørmagasin, et magasin som ikke hadde oppført prisen, og "smart" som jeg var fant nettsider som solgte disse flotte bøttene... JIPPI.... tenkte jeg.  Og det var jo heeeelt til prisen dukket opp.....HVEM gir 2500 kroner for en bøtte en skal ha SØPPEL i... ikke for å fornærme noen som har kjøpt den selv, men det ER mye penger......

Meeeeen.... FIN er den!!!!


Så vi får se da om jeg har vært en skikkelig snill jente i år og at mannen kjøper en slik.....
Jeg bør vel kanskje ikke vedde livet mitt på at den ligger under juletreet, ikke det at jeg ikke har vært snill., men han var nok litt enig med mag at den var litt i det dyreste laget!!!


Nå tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned forran symaskinen, før jeg drar til byn, må få unna de siste julegavene....

Hvordan er det med dere??? Er dere alle ajour???

Til neste gang, ha en fiiin før julstid.

Klem fra
Mia Merethe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar