mandag 7. mai 2012

Endelig.....

Jeg er her!!!!!!

Vel og merke uten PC eller kamera!!!

Jeg/vi har hatt innbrudd vi serru, for ca 2 uker siden. Da ble pc`n og kamera (blant annet) tatt, så siden forsikringsselskapet vårt er så J"#¤%& trege, sitter vi her på andre uken uten pc.... trudde ikke det kom til å bli så store "savnet" men fy så kjedelig det er å ikke kunne sitte å surfe litt på kveldene, iallefall for meg som ikke synes TV er den store underholdningen, og iallefall ikke over lang tid!!!!  men men... vi får nå satse på at vi får råd til å i det minste kjøpe en pc. (For tyvene tok ikke bare en pc, neida de tok liksågodt to!!!!!)

Det verste er ikke at de har tatt tingene våre, det verste er egentlig at vi (jentene og jeg) lå nede i kjeller etg og at det var formiddagen de var her, det vet jeg fordi jeg var oppe klokken seks..... Æsj sier jeg!!!!!!

Så det er derfor det ikke har vært noen nye innlegg fra meg på en stund. Ironisk nok så har jeg skrivd noen små innlegg på forhånd, men hva hjelper vel det da jeg ikke har hatt mulighet til å hente de (ingen Pc vet dere-) og alle bildene jeg skulle egentlig legge på, er borte sammen pc`n.

Men nå sitter jeg med en bitteliten ting av en mini pc, som er lånt fra svigers. Og da måtte jeg bare oppdatere dere  :o)

Jeg kommer sterkere tilbake og til da......

HA EN SUPER DAG1 kommentar:

 1. Uff, så utrolig kjedelig!! Fryktelig surt med alle bildene du aldri får igjen.
  Og så ekkelt at fremmede har vært inne i huset ditt...

  Håper i hvert fall du snart får nye PC´er i hus:-)
  Skjønner godt at de er savnet.

  Og tusen, tusen takk for utrolig koselig hilsen!
  Du er bare skjønn!

  Klem

  SvarSlett