fredag 22. oktober 2010

marshmallows


En ting er koselig med denne tiden... og det er at vi kan fyre i peisen og grille marshmallows ...ikke det at jeg er så innmari glad i det, men jentene ER da.... så de var virkelig fornøyde i dag da mamma la pelspleddet forran peisen og satte frem en skål med det  :o))
en annen ting jeg har fått gjort da, er mens jentene så på den gode gamle tegnefilmen "Robin Hood" på disney channel,  rotet jeg litt med bildene mine... redigert og fikset litt på de, laget ferdig julekortene også har jeg fått gjort... så dette har vært en bilde dag faktisk. men nå er jeg en smule lei av å kikke på detaljer på bilder.... og for en scrapper er det ganske utrolig at en er lei av detaljer på bilder ?????!!!!

Nå kommer mannen snart hjem fra kveldskift, så da tenkte jeg og overraske han med litt ost og kjeks, så må dildre litt her....hvile øynene llitt  :o)

I morgen er det loppis i Sandefjord, så da setter jeg meg i bilen og turer en tur dit, kanskje lykken og hellet er med meg, så jeg får komme hjem med noen godsaker ...  krysser fingrene for det

ha en fantastisk deilig fredagskveld alle der ute  :o)
1 kommentar:

  1. Så koselig blogg du har!
    Alltid en sukse å grille marshmellows i peisen.
    Kanskje vi ses i på loppemarked i Sandefjord? Jeg har også tenkt meg en tur dit :-)
    Klem Igi

    SvarSlett