mandag 18. oktober 2010

mandariner......

I dag er en slik dag som egentlig alt er gørr.... det er liksom ingenting som er moro eller kjedelig... bare mye ork... men en ting er litt fint i dag da.... det er mandag og butikkene er åpne igjen, for mandariner er så godt nå, at de blir spist opp før de kommer i fat....
mandariner ja.... det heter vel strengt talt ikke mandariner lenger,, som det står på Wikipedia :

"Stort sett all småsitrus som spises i Norge er klementier. Det er fortsatt noen som feilaktig bruker betegnelsen «mandarin», selv om den ekte mandarinen ble borte fra det norske markedet på 90-tallet. De eneste mandarinene som selges i Norge i dag er hermetiske"

egentlig har jeg hørt at det ikke har vært mandariner i norge de siste 25-30 åra.... men så heter det visst klementiner..... det artigste av alt ( hvis det i det hele tatt er artig da...) er jo at jentene mine på 9 år sier og mandariner, selv om de ALDRI har hverken sett eller smakt slike.....  :o)

dette ble kanskje en litt liten og uinteressant blogg men men... sånn er det noen dager.  :o)
nå skal jeg sette meg ned med en god bok, spise "mandariner" og kose meg.... før mann og barn kommer og middag må lages...

ha en god dag videre godfolk

2 kommentarer:

 1. Mandariner eller klementiner, godt er det uansett;-D
  Bloggen ble skikkelig stilig;-)

  Klem fra Grete som ikke fikk sove;-)

  SvarSlett
 2. hei på deg Mia Merethe! Synes bloggen din er fin jeg:) Det er jo innhoødet som er viktigst uansett, ikke layout:) Takk for fine ord i min blogg:) Artig at du vil følge meg, jeg vil følge deg. Venter spent på neste innlegg fra deg:) Og velkommen!!!!!!:)
  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett