torsdag 28. oktober 2010

pakke i posten.... :o)

I dag kommer bare et lite innlegg herfra... (trur jeg da) for her i huset har det ikke skjedd noe som helst, annet enn at jeg har skrivd ferdig alle julekorta for 2010... hehhe ikke værst det den 28 oktober... så nå er det jo bare å huske å sende de da, når desember kommer.... skal ikke se bort i fra at de blir glemt i en skuff eller noe, (siden det er leeenge til de kan bli sent)

Men en ting er alltid moro, det er når en henter posten og det ligger en pakke der  :o))
og i dag var det en slik dag, det lå en liten pakke med avsender Mor&Datter Design , og der kommer det alltid noe bra fra, for Desireè er så utrolig flink på å lage smykker.... bare se her..


Den lille nøkkelringen nederst i høyre hjørne er så utrolig søt, en lliten blå blomsteralv (litt vanskellig å se her på bildet, men er fiiin!!
Men øredobbene, ja de kom som en gave, for de bestilte jeg ikke, så TAKK Desireè!!
her blir det nok noen julepresanger og bestilt, for deter så mange fine ting der.
Smykke, som er til venstre, ville hun egentlig ha selv, for den medaljongen var ikke lett å få tak i ,  så muligens er det one of a kind.... hehe...

I morgen skal jeg sansynligvis handle inn maling, for nå skal prosjekt-gjesterom til pers, et nytt navn har det prosjektet fått, for det skal bli gjesterom/syrom...så nå skal det bli bra!!!

Hej så lenge  :o)

1 kommentar:

  1. Håper prosjektet ditt går fremover, jeg gleder meg til å se resultatet ;-D
    Det ligger noe til deg på min side ;-D

    Lørdagsklem fra Grete

    SvarSlett