fredag 20. mai 2011

17 mai 2011

her kommer et bittelite bilde galleri av jentene 17 mai.... litt sent, men bedre sent enn aldri....
 Aurora og Lotte i sine FINE bunader. Aurora har en arvet Hallingdals bunad fra 50 årene, mens Lotte er i sin Porsgrunn stakk som ikke er så gammel  :o) Men vel så fin syns nå jeg  :o)

Jeg selv gikk med øst-telemarks bunad, som jeg så vidt fikk knept... hehe... er jo kanskje på tide å sy den ut etter snart 20 år!!! Fikk bunaden til min konfirmasjon i 1993,og i mellomtiden til i dag, har det jo kommet på noen ekstra kilo.... så...kanskje noe å tenke på til neste år!!  :o)
bilde er fra 17 mai i fjor, siden det ikke ble tatt noe bilde av oss sammen i år...

Mannen var på jobb i år, og kunne ikke hjelpe meg med å få på bunaden, så jeg tenkte at jentene kunne hjelpe, NOE de ikke kunne, de var ikke sterke nok, for her måtte det styrke til... hehe... så i manko på muskler måtte jeg ringe en nabo og god venn, og be han komme over å hjelpe meg.... hehe... snakk om komisk, her står jeg ute på verandan og holder inne magen og løfter på puppene, mens han står å drar i bunaden... hahahahah...ser det for meg..... hahahah
 Jentene var så fine på den store dagen....


Dagen ble perfekt, etter en kraftig regnskyll rett før barnetoget, kom solen og det ble en vellykket dag.. Vi fikk ikke sett noen borgertog, siden vi skulle en tur til Kragerø etter mannen kom fra jobb. Min familie fra England hadde kommet for anledningen, og det er en EVIGHET siden jeg hadde sett dem... så dette så jeg virkelig frem til...
Det ble nesten ikke tatt bilder den kvelden, siden jeg glemte det oppi all hygge!! Men vi ble servert deilig spekemat av forskjellig slag.... mmmm...Er det noe jeg virkelig er glad i, så er det spekemat!! Kvelden ble lang. var ikke hjemme i Porsgrunn før etter tolv på natten, men det var så hyggelig, med gitar og sang og som sagt utrolig hyggelig samvær!!!

2 kommentarer:

 1. Flotte jenter i nydelige bunader:) Så artig med de gamle, arvede plaggene:)
  Bunaden din er bare såå nydelig, synes jeg ser deg og naboen på verandaen;)
  Venter på Epla-butikken din jeg:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! en nydelig bunad du har. Heldigvis har du en snill nabo :-)
  Klem

  SvarSlett