onsdag 25. mai 2011

Valgets kvaler!!!

Jeg og mannen skal i bryllup til helgen, noe jeg gleder meg til!!  Men så er det jo bare ett bittelite problem, som faktisk ikke blir så lite når en er oppi det!!! 
HVA SKAL JEG HA PÅ MEG???????
Jeg har jo sikkert 100  kjoler i skapet, men 93 av dem er blitt alt for små???? kan ikke skjønne at vaskemaskinen  kunne ha gjort slikt med så mange kjoler, tenk å gjøre slik at alle kjolene krympet da??!!! Ja for jeg er bra skråsikker på at det er maskinens feil og ingen andres!!!!!
Så da må man jo se hva vi har igjen da.....

Et knippe kjoler der som er mulig å bruke, men så,... hvem???? alle er fine på sin måte, og alle er jo forskjellige!!
hmmmm.... what to to....
Sko. ja sko har jeg jo egentlig ikke noe vanskligheter med å finne her hjemme (som dere kan lese her)
men som alte annet må jeg jo velge da!! Og det bør ikke bli lett...


Et lite knippe sko der asså..... men hvem skal jeg bruke, og mens jeg skriver har jeg faktisk kommet på tre par sko til som jeg kan bruke....... huff huff... alle disse valgene, er jo rett og slett et luksusproblem, som kan virke dumt på andre, men for meg akkurat i dag er litt viktig.... heheheheh

Men heldigvis da, har jeg fått fikset på håret i dag, heldig for meg at venninnen min er frisør og kunne hjelpe meg!! skikkelig førnøyd er jeg også  :o) Og det er jo bra, om ikke annet så blir jeg fin på håret i bryllupet  :o)

Hva jeg bestemmer meg for i løpet av uken, ja det får dere vite etter lørdag, jeg blir nok like overrasket som dere over valget mitt... hehehe

Ha en super dag alle sammen :o)

1 kommentar:

  1. Den rødrutete kjolen og de gule skoene går jeg for:) Kos deg på fest:)

    klem Trine:)

    SvarSlett