onsdag 29. juni 2011

her er jeg igjen...

oi.... nå er det lenge siden jeg har skrivd noe her inne....noe skyldes at vi har vært på ferie, en helt nydelig tur til Tyrkia, mange bilder ble tatt der av DET nydelig hotellet og området, men siden jeg sitter å skriver ved min splitter nye pc, ligger det ikke et bilde her ennå!! 
... og en annen grunn til mitt fravær er og at jeg har hatt (atter en gang) en liten periode i livet mitt som jeg ikke helt føler for å "vise" meg offentlig..... det holder med det lille jeg gjør på fb til tider. Det er ikke bare bare å føle seg "liten" her i den store verden... er egentlig litt feil å kalle det å føle seg liten, men jeg føler iallefall at jeg ikke helt strekker til alltid. Det gjelder både her hjemme, blandt venner, på  jobb og egentlig overalt..... føler meg makteløs og energiløs. Dette er ikke noe gode følelser å ha, det stopper for all kreativitet og effektivitet... og for en som er full av energi til vanlig er dette som å treffe veggen!!
Jeg tenker og tenker, planlegger og planlegger, men klarer liksom ikke å få startet på noe! Sitter egentlig bare å synes synd på meg selv, selv om jeg ikke egentlig ikke gjør det heller! huff dette er ikke lett å sette ord på hvordan det er oppi hodet mitt om dagen... kanskje det ikke er noe å lese om for dere andre der ute, men det er litt okay å få sagt det, litt for å bli "kvitt" min dårlige samvittiget.... for vet dere: jeg har gått rundt  med dårlig samvittighet for at jeg ikke har sagt hei til alle dere som leser min lille blogg.!!!

Så nå, håper jeg på og satser på at den blir borte for en liten stund og at kreativiteten blir bedre om en liten stund, med slike saker vet jeg at det tar litt tid og at jeg bare må jobbe litt med meg sekv og ta tiden til hjelp, så blir det nok bedre  :o)

bilde er hentet fra google

Vil forresten og takke for alle flotte tilbakemeldingene fra forrige innlegg. Jeg vant ikke, heller ikke ble jeg videre med på bildegalleriet, men det var jo heller ikke rart med så mange flotte uterom!!!!!

Ønsker og alle nye lesere velkommen og en ekstra stor hilsen til nye følgere...
Jeg blir så glad når noen vil innom for å titte.

Til alle fine bloggere der ute!! stå på det er utrolig moro å  lese om alt det fine dere lager og gjør  :o)
(jeg har ikke vært helt borte skjønner dere, jeg har smuglest litt )


bilde er hentet fra google


Ha en topp onsdag videre  :o)

1 kommentar:

  1. velkommen tilbake, Mia:) Har det sånn som deg innimellom jeg også og mange med oss her inne i bloggelandet:) Det er tøft mens det står på, og så utrolig deilig når perioden er over:)
    Ha en fin dag:)

    Varm klem Trine:)

    SvarSlett