søndag 3. juli 2011

herlige sommervarme!!!

Ah... herlig!!! Da kom både sommervarmen og været!! Det eneste som manglet nå var at det var lørdag og at jeg eide en båt!! Dette her er jo helt perfekt båtvær....
Men istede sitter jeg her i loungen min og nyter varmen
Jeg nyter jo alle fine dager selv om det ikke er lørdag asså! Men siden det innebærer at dagen etter i dag er en arbeidsdag,skulle jeg jo selvsagt ønske fridag i morgen....  :o) 

Jentene ser jeg jo ikke lenger, de står opp, selv om de ikke kom seg opp fra sengen før 11 i dag... tydelig preget av ferie og dårlig vær... hehe.. men i det det lyste opp var de ikke å se, før de kom innom for å spise for å så videre!! så når de kommer hjem, kommer de hjem  for å spise og sove...
Mannen er på jobb i hele natt, så da sitter jeg her da... det eneste selskapet jeg har akkurat nå er pc`n og radion... Ikke det, jeg klager ikke!! for den "stillheten" liker jeg egentlig ganske bra! passer liksom litt til meg!  :o)
Og mens jeg sitter her da, sitter jeg å ser ut på min "fine" skråning... planen var at vi skulle få en slik frodig engelsk hage der, men det har endt opp med  fint grøftekant bedd!!

Men, det er ikke noe å si på hvor frodig denne skråningen er!!
Så mens jeg sitter her da, fantaserer jeg at jeg fåt tid og ork til å gjøre alt jeg skal frem til onsdag. Det kan nok hende jeg dropper denne skråningen (!) da det er nok et prosjekt som trengs profosjonell hjelp....Litt sånn "tender love and care..." noe ikke jeg kan gi den!!!!

Men resten av planene skal jeg nok få unna, bare jeg får det jeg bestillte fra etsy før onsdag er jeg ganske ajour, hvis ikke, sitter jeg med mye jeg ikke trenger!! så vi får se!

men nå skal jeg først nyte stillheten og temperaturen før jeg setter igang!!

Ps: Sitter og å venter på telefon/sms fra min beste venninne, hun havnet på sykhuset med rier for noen timer siden.. jeg er super spent!!!

Dere alle får nyte denne fine søndags kvelden, så sees vi snart igjen  :o)


1 kommentar:

  1. Fine bilder fra hagen din, slike gyldne aleneøyeblikk er deilige:)

    Klem Trine:)

    SvarSlett