tirsdag 19. juli 2011

litt sånn innimellom...

ja hei ja.... lenge mellom hver gang jeg er innom her!! Eller iallefall setter meg ned for å skrive.... Det er jo sommer, så det skjer noe hele tiden, rekker liksom ikke å samle tankene før noe nytt skjer føler jeg, men nå er jeg her da, innom for å si hei. Det blir nok mer fra meg, litt mer interessante innlegg iallefall nærmere høsten..... Ikke det, været vi opplever her i sør, minner mer om høst enn om sommer om dagen. Så det blir lite utekos!!!!
Men store jenter gråter ikke heter det, så jeg tar med meg teppet og går ned innerst, bakerst nederst i kjelleren og koser meg....  Jeg har fått byttet plass til hobbyrommet mitt, så nå sitter jeg bokstavelig talt innerst nedest og bakerst i kjelleren... kaller rommet bare for "bonkersen" Grunnen til byttet var egentlig min ide, vi har tre boder på rad her i kjelleren, og den ene brukte jeg jo som hobbyrom, men for å komme inn i de to andre bodene måtte man gå gjennom rommet mitt, og det er ikke alltid mine scrapbooking-prosjekter er ryddige, eller at jeg orker å rydde mellom hver gang, så det ble litt "ekkelt" at "folk" skulle gjennom det. Når jeg nevner folk, er det fordi det sto et kjøleskap i den ene boden, og når da mannen hadde "gutta" på besøk (nå er de strengt talt ikke gutter lenger, men dere vet jo hvordan menn er...) måtte de gjennom mitt fine roterom for å hente seg noe kaldt å drikke.... og det kunne jo utartet seg som en skikkelig labyrint til tider  :o)
Så nå, sitter jeg innerst, nederst og bakerst, slik at "gutta" slipper å gå labyrint, men trenger bare å gå rett frem i den første boden!!  Og jeg koser meg!!
Jeg koser meg egentlig uansett hvor jeg er jeg, bare jeg har med radion min så overlever jeg nok   
 OVERALT! 

Ellers har jeg fyllt 33 år da... og som jeg skrev her ønsket jeg jo meg latte kopper fra Green Gate.... og tenk!!!  Jeg fikk hele7 stykker... en skal ikke kjimse over effekten Blogger har asså!!!! så nå er jeg en super stolt eier!!!!

Hadde og en "liten" hagefest lørdagen etter, som endte inne!!! teltet knakk sammen mens vi alle satt inni!! skal vise hvordan det så ut senere, må bare få tak i bildene fra noen gjester. For mitt kamera var tomt for strøm den dagen.... Gled dere, det var et syn!!!!!  Ler over det ennå!!


Men nå, skal jeg atter en gang nyte alene tiden, jentene er på ferie i Kragerø, og mann er på jobb. Så da er det litt alenetid for meg selv nederst innerst og bakerst i kjelleren som gjelder....
Dere alle må kose dere masse, og så håper jeg været der dere er er supert, og at det snart blir supert her og!!


Velkommen og til en  ny følger... utrolig moro at noen legger seg til følger, selv om jeg er litt treg i avtrekkeren når det gjelder skrivingen!! 
Og til dere andre som er innom, både "gamle" kjente og nye, velkommen skal dere være. stå på  alle sammen, keep up the good work!!


see ya...


1 kommentar:

 1. Hej Mia

  Tusinde tak for din mail - jeg håber du har fået min mail? Er lidt usikker på om den er sendt da jeg gjorde det over telefonen.

  Men vil super gerne købe eller bytte noget andet stof med dit pudebetræk - mangler nemlig kun et pudebetræk;) Har været så heldig at finde et juniorsæt:)


  Men glæder mig til at høre fra dig når du engang får flyttet skab og fundet det:)

  Stort tillykke med fødselsdag hvad jeg kunne læse mig frem til og lækker gave:)

  Mange hilsner Vicki

  SvarSlett