onsdag 12. oktober 2011

SOla skinner og jeg er inne!!!   Jeg lader opp til et natt skift på 12 timer  så da orker jeg ikke å ut å være frisk og rask??!!  Istede sitter jeg inne og spiser mandariner....De er SÅ gode nå om dagen.
Jeg sitter og å ser på alt som burde ha blitt gjort... siden jeg i det siste ikke har vært helt på topp, har jeg overlatt ganske mye av husholdet til mannen (som og jobber 100% 6-skift) noe Han merker på kroppen  :o)  plutselig er det husarbeid som venter han når han er hjemme fra jobb...Ikke et stygt ord om mannen asså, for han er en kjempe snill og fin mann, men han er nok blitt en smule bortskjemt av meg på å ikke måtte behøve å gjøre så veldig mye... men nok om det, heldigvis vasker ikke jeg tøy for hånd, der har jeg en nymotens ting som kalles vaskemaskin, med den trenger jeg egentlig bare å putte klær inn, helle vaskemiddel og starte... og vips etter 1,5 timer er tøyet vasket og er ikke utslitt av den grunn.... Etter jeg har åpnet denne vaskemaskinen legger jeg tøyet inn i en ny type maskin, tørketrommel, der tørker klærne med en varm luft og jeg kan vente i ca 2 timer og ikke gjøre noen ting.....
Heldigvis har lånt meg ny bok en tjukk bok  "Fathimas hånd" der er det i alle fall nok sider å lese i til alt tøyet er blitt vasket og tørket.... for jeg må faktisk brette tøy for hånd..... selv om jeg ønsker meg en slik brettemaskin.... men noe må jeg vel gjøre selv og.

Så med sola i ryggen gjennom vinduet og lukten av mandariner setter jeg meg ned oh gjør ingen ting  (bortsett kanskje for å lese) Dere andre der ute må ha en fabelaktig fantastisk dag  :o)

KLEM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar