tirsdag 29. mars 2011

hei hei.

Puh..... Endelig litt pause.... I skrivende stund har jeg hele 1,5 time igjen før jeg skal på jobb, og har hatt fri fra klokken 18 i går kveld.....
Kjenner disse lange skiftene tar på ja, jeg er ikke noen ungjente lenger merker jeg!!! 

Men heldigvis har jeg jo en snill mann som tar seg av jentene og huset imens, og heldigvis at jeg har noen hobbyer, slik at jeg kan koble ut litt innimellom slagene, så tross bare 12 timer mellom vaktene, har jeg jo egentlig fått sydd litt og SHOPPET litt  :o)) Jeg må nok innrømme at SHOPPING er nok min største hobby!! Og at ebay er en av mine beste venner :o)  Mye moro for billig penge!

I dag mottok jeg noe av det jeg har bestillt i de siste dager, gamle sy mønstre  :o)

Å som jeg gleder meg til å starte på disse :o))


Fikk også noe av stoffet jeg har kjøpt der..... Den lille firkanten inneholder 42 små forskjellige ferdig klipte ruter..... super søte, noen er med jordbær-blomster, noen er med ruter og noen er med prikker.... super duper smart å få alt ferdig klipt...I dag har jeg jo hatt litt tid til å pusle litt da, og for å unngå å gjøre noe som helst fornuftig, har jeg vært inne på sy rommet mitt og brettet litt stoff, litt for å finne ut hva jeg har og litt for at det trengtes.... Og det jeg fant ut av var at jeg hadde gaske mye Tilda stoff fra Panduro, som jeg ELSKER!!!!!! Elsker de glade mønstrene og fargene.


Så nå skal jeg sette meg ned å kanskje klippe til og lage et lappeteppe av alle disse fine stoffene, et skikkelig glad-sommer-teppe...
Jeg laget og to små vesker av noe av stoffet her om dagen, etter insirasjon fra Hegemors lille store verden, og synes de ble super søte....


Lotte og Aurora ble iallefall fornøyde, de ble det nye hjemmet for "lalaloopsiene" deres  :o)
Har egentlig tusen ideer på hva jeg skal med alt stoffet mitt, men det er til tider ganske vanskelig å få satt igang, iallefall nå om dagen.... men snart, ja snart blir det mer "produksjon" fra meg  :o)


By the way har åhlens  fått mye fine sommer varer og ikke minst sommer stoff..... fikk kjøpt noen meter derfra og jeg sist jeg var i byn.... noe skal bli bukse til meg og noe skal bli kjole til en av jentene  (dere skønner jeg har LITT kjole dilla, spesielt på "små" søte jenter om sommeren.....)

ser fargene ikke helt kommer til sin rette her, men lover de ER fine!!!
Fikk og kjøpt noe mer "fornuftig" ting der, noe til huset, med et skal jeg vise vet et annet tidspunkt for nå er det på tide med litt mat og gjøre seg klar for en laaaang natt... 12 timer er lenge asså!!!!!

 så have it good........

5 kommentarer:

 1. wow, lange vakter ja med lite fri:) Vakre stoffer, Mia, tenker du svinger deg snart og syr ivei:)
  Klem Fra Trine:)

  SvarSlett
 2. :) Så masse fint stoff! Ja, var innom Åhlens i forrige uke, og det var svært vanskelig å ikke komme ut igjen med et helt lass fargerike deilige stoffer! Ha en fin dag:) klæm:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar på min blogg!
  Å, så masse fint stoff du viser her... Kjenner det begynner å klø litt i fingrene hos meg også;)
  12 timers vakter høres veldig slitsomt ut. Bra du er flink til å koble av når du har fri da:)
  Legger meg til som følger, jeg.
  Lykke til på jobben og ha en fantastisk kommende uke!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så fine vesker...så på de inne hos Hege jeg også ;)
  Koselig blogg du har :) Og kjempefint pyntet til jentene dine sitt lag :)

  Ha en fortsatt fin uke!
  Klem Anette

  SvarSlett