mandag 7. mars 2011

tanker som svirrer....

Det er litt rart noen ganger, hvordan tanker sakte men sikkert kan gjøre en litt gal..... og oppi mitt hode har jeg sikkert 1 million tanker mer eller mindre på en gang....og da kan det jo tenkes at jeg kan bli en smule gal bare av det....

Og når det finnes så mange tanker på en gang, er det jo viktig og få en etter en ut av hode.... og den eneste måten det går på, er jo å gjøre det jeg tenker på, for som regel er det tanker som: " det må jeg gjøre" , " hvordan skal jeg få det til?" og "det må jeg huske"..... og alle disse tankene kommer som regel hver kveld, i det jeg legger meg... Da dukker de opp... ikke det at det er noen "slemme" tanker, men heller ganske slitsomme og masete... Men når jeg endelig finner svar på eller gjør noe av det jeg tenkte på, ja da blir alt mye enklere (iallefall frem til nye tanker om ting skal huske på og skulle ha gjort)Men nå er iallefall vaskerommet mitt ferdig, også barnerommene er ferdige, men så er det alle de andre prosjektene som egentlig er blitt litt ferdige men noen små detaljer gjenstår, det er disse som lager alle tanker......
Det værste av prosjektene som har skapt mest "bryderi" er vel egentlig soverommet vårt.... Jeg malte det i høst, det gikk fra et lyst rom til et ganske mørkt et, malte det med fargen "Hule" fra Jotun... En farge jeg er ganske fornød med, synes det er helt topp med så mørkt rom... men det er ikke noe koselig der liksom, så det har irritert meg en del i det siste..... MEN NÅ..... JA NÅ HAR JEG FUNNET EN LØSNING  :o)

Tapet som skal  freshe opp et ganske trasig garderobeskap er bestilt, og en IKEA tur er i sikte for å kjøpe inn noe småtterier for å freshe dette opp... så nå når dette er planlagt og bestilt, satser jeg på at tanker rundt dette rommet forsvinner  (iallefall mer eller mindre...)
Da gjenstår det "bare" 999.999 tanker igjen  :o)

Og på toppen av det hele, starter jeg i ny jobb i morgen. Jeg som har gått rundskift i fler år nå, skal plutselig begynne å jobbe dagtid, det innebærer at jeg aldri mer kan sitte oppe til laaaaangt på natt, men må legge meg i normal tid for å sove litt...... huff og huff, tanker kommer til å svirre da ja  :o))
Men det er jo bare en løsning på dette, og det er jo å gjøre noe med alt jeg tenker på , en etter en tanke må fullføres.... dette kan ta tid, og jeg regner med at nye dukker opp underveis også.... så ...ØNSK MEG LYKKE TIL  :o)
Samtidig som jeg må ta tak i en etter en tanke, er det nok viktig og å ikke starte fler prosjekt, før alle de andre småtingene er gjort noe med, så skal dere se, hjernen min blir fyllt med tomrom og harmoni....  :o)


Men nå skal jeg prøve å legge meg uten alt for mange tanker, så jeg er uthvilt og opplagt til ny jobb i morgen  :o)

Tjohei


God kveld alle sammen som titter innom

2 kommentarer:

 1. håper du får en fin dag i den nye jobben idag :) Spennende også da:)
  Det du skriver om tanker i hodet, kjenner jeg så godt igjen:) Har mange prosjekt her i huset også, men TTT:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Lykke til med ny jobb!
  Klem

  SvarSlett