søndag 13. mars 2011

helgens gjøremål :o))

Denne helgen har vært egentlig helt super.....


for det første har jeg skjønt faktisk hva helg er!!!! For jeg er jo egentlig en skift arbeider jente, og ikke helt har sett gleden i helg, siden jeg rett som det var jobbet både lørdag og søndag... tilogmed julaften, nyttårsaften og påske... så her har det vært lørdag så fort en har fri.... hehe... Men nå (etter en hel uke som dagtidsarbeider!) ser jeg gleden med helga  :o)  Selv om denne helgen har flydd unna, koset jeg meg utrolig i går.....  Jentene var på overnatting hos en venninne fra fredag til lørdag, og i det de kom hjem, dro de igjen, de skulle i bursdag, kino og Aurora skulle på en ny overnatting, så jeg ventet ikke Lotte hjem før sent....Mannen var på 12 timers skift, så jeg hadde jo da HELE lørdagen for meg selv!!!!!

Jeg bestemte meg for å sette meg ned forran symaskinen og sy ting som skulle ha vært sydd for fler dager siden... men endte opp med å ommøbelere stuen....Og jeg er så fornøyd!! mannen synes det "var greit"  ??!! at ikke menn kan lære å være litt entusiastisk når det kommer til reaksjoner......! Men det spiller ikke noen rolle... hehe.. for her er det jeg som bestemmer !!!!  :o)

Og ikke nok med at jeg var så flink i går, så skinte jo solen!!! og solen ELSKER jeg... jeg kan ikke vente til snøen smelter og alle mine fine tulipaner kommer frem....
Så av den grunn, dro jeg ut å kjøpte noen løkblomster til å lyse opp  her...
dette er bare krokkus og tulipanene jeg kjøpte, jeg kjøpte og noen påskeliljer, men som ikke har spruget ut enna, så bilder ble ikke tatt av de  :o)Her en dag var jeg og jentene på byen og kikket litt på klær til dem, og da fant Lotte ei bikse på butikken WOW, en dongeri-bukse med fler blomstrete lapper på, og den ønsket hun seg.... men å kjøpe bukse for nesten 600 kroner til jentene som vokser fortere enn jeg kan si meter, ja da synes jeg det er bortkastet, så det ble nei fra meg!!!!
Så i dag, ble en av Lottes gamle bukser freshet opp med lapper ala Wow stil.....
Lotte ble super fornøyd, og jeg slapp å ut med masse penger  :o) og ingen ting er bedre enn det ....


nå trur jeg sy maskinen roper litt på meg jeg... kanskje jeg skal inn å høre hva den lurer på  :o)DERE ALLE FÅR HA EN SUPER SØNDAG  =)


3 kommentarer:

 1. Hej Mia! Kul att du vill vara med i min GiveAway, lycka till! :)

  SvarSlett
 2. Hørest ut som om du har hatt en flott helg!
  Olabuksa du har "pimpa" minner meg om olabuksene jeg hadde på 80 tallet. Mange lapper, hull og stoff striper i siden.... He, he! Moten kommer igjen ser jeg.
  Klem fra IGI

  SvarSlett
 3. Høres ut som en- og aktiv- helg!! Solen hjelper jo alltid på- uansett hvilken dag det er... Savner solen!! ;)

  SvarSlett