torsdag 6. september 2012

ARGH.......

Jeg sitter her og er fryktelig fortvilet...... eller kan kanskje ikke si jeg er fortvilet heller,kanskje heller mer frustert... det dreier seg om jenterom....... JA atter en gang er det Lotte mor sitt rom i fokus....... Hun er det en kaller umulig jente i forhold til rydding!!!!!! Spasmene kommer like herlig ennå når vi bruker ordet RYDDE mot/til henne....

Et lite bilderas av Lottes rom som er ganske ryddig i hennes øyne.... og temmelig rotete i mine!!! (men jeg vet at dette er faktisk ganske ryddig for henne!!)
Hvis dere ser sengen til høyre i bilde, og tenker, wow den var jo redd opp,fortvil ikke, det er mitt verk, byttet på sengen rett før bilde ble tatt, hadde tenkt å være snill og rydde rommet hennes, men ble helt lamslått over hvor mye det var.... puh..... Hun får være med på å rydde selv  :o) Selv om det nederste bilde her ikke viser fryktelig mye rot....... Se bare på neste bilde:


Istedenfor å rydde i skapet, slik at hun vet hva hun har, er det enklere å dra ting ut å la det bare ligge på gulvet i håp om en magisk fe med tryllestøv som kommer å hjelper henne......  Aka MAMMA!!!

Nå skriver jeg ikke dette innlegget for å "henge" ut Lotte mor, nei nei tvert om.....Jeg skriver dette innlegget i frustasjon over meg selv!!!!!  Men heldigvis (for meg ) går det ikke ann å ta bilder inne i min hjerne, for der er det nå så rotete at jeg ikke klarer i det hele tatt å komme på en SNERTEN måte og fikse rommet hennes på BILLIG!!! helst uten å bruke noen penger faktisk...... hmmm....På tide å rydde litt oppi toppen og roe meg litt ned, så kanskje jeg kommer på noe SMART!!

Ting jeg har prøvd :

 1. Lomme penger hver fredag ved ryddig rom
 2. Liste over hvordan hun kan holde det ryddig, henger på rommet hennes (etter hennes ønske)
 3. Kasser/bokser hun kan putte ting i.
 4. Og faste plasser til visse leker.
Men det ser ikke ut til å virke stort noen av delene......


Så hvis det er noen der ute, med noen snertne ideer om hvordan en kan hjelpe ei 11 åring med å klare å holde rommet ryddig (iallefall nogenlunde) og ideer til hva JEG kan gjøre!! Så tas det  i mot med STOR takk :o)

HA EN FANTASTISK DAG ALLE :o)
2 kommentarer:

 1. Du er ikke alene! Jeg har 4 (+2 bonusbarn) og kan si deg at dette er HELT normalt. Av mine 6, er det kun EN som har det ryddig på rommet. Der er det strøkent. Men hos tvillingbroren flyter det. Jeg orker ikke engang gå inn der om jeg ikke må. Jeg har sluttet å mase,men gir beskjed 1 gang pr mnd at det må ryddes slik at gulvet kan vaskes. Jeg vasker IKKE. Det sluttet jeg med når de var 12,nå er de minste 16.

  Håper du får en koselig kveld og at frustrasjonen ikke tar overhånd.:)

  SvarSlett
 2. Godt å høre at det ikke bare er her hos oss det er slikt!! Så jeg får nok bare venne meg til tanken og "leve" med det så godt som mulig :o)

  Han fin dag videre.
  -Mia_

  SvarSlett