mandag 21. februar 2011

dilla

øå jøss å dilla jeg har fått på å sy om dagen.....stakkars alle andre planer og hobbyer nå... alle blir glemt, enkelt og greit!!

Men det er klart at alt ikke blir like vellykket da, sånn som denne katten jeg ble ferdig med for ca 10 min siden....Henger litt med hodet, eller det er jo egentlig feil, den er SYDD helt skjevt!!??  ikke spør meg om hvordan JEG klarte det, jeg som er


men men..... selv de kongelige kan gjøre små feil....Får satse på at neste blir bedre og ikke så skjev!!! og om så er, iallefall oppdage det før den er helt ferdig....

men jeg har og sydd en kjole til Aurora da, som jeg er ganske fornøyd med:

mangler bare to knapper øverst og en eller to lommer forran, men Aurora og Lotte er på ferie hos mormor og morfar, så jeg venter med å sy på lommene, slik at hun kan være med på å bestemme hva slags lommer hun vil ha..... Jeg har to meget bestemte jenter, som VET hvoran de vil ha ting  :o))

Lottes sin kjole står for tur, helt lik bare med rødt stoff og turkist bånd....Så enkle kjoler trudde jeg ikke det var mulig å få tak i jeg :o)


Lappeteknikk synes jeg er både fint og moro å gjøre, så det gjør jeg sånn litt innimellom all mønstersying, bør ikke tenke så mye da... hehe...  har lyst til å lage et par slike til, så har funnet og klippet til ett i rosa/røtt og ett i turkis/blått.... VET ikke hva jeg skal med det, jeg har jo ingen små barn jeg kan gi det til  (får spare det i 10/15 år, kanskje jeg blir bestemor etterhvert.....).. hahaha.. men men ... det er jo så moro, kan jo og hende at noen vil ha de  .o)))


Nå må jeg nok sette igang med litt husarbeid, noe jeg skulle ha gjort for fler timer siden, men symaskinen ropte på meg da......  får heller sy litt mer i kveld  :o)

ha en fantastisk fin mandag videre alle sammen,  :o)))

5 kommentarer:

 1. Kjenner til dette med sylysta; når den kjem over meg "gløymer" eg alt anna...
  Fint det vesle teppet ditt! Du finn vel alltids nokon å gje det til:)

  SvarSlett
 2. så morro. symaskinen går flittig her hjemme oxo om dagen. kos deg med syingen :)

  SvarSlett
 3. Så søt den katten var , sjarmis ;) Ja det er veldig gøy å sy , jeg skal sette meg ved symaskina nå og gjøre ferdig puta mi ;)Nydelig alt det andre også :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Synes katten ble fin jeg! veldig sjarmerende.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 5. Katten var kjempe-fin og søt da! :)

  SvarSlett