onsdag 9. februar 2011

et lite stykke eksperiment ;o)

Nå har jeg sittet å sett på alt rotet som ligger rundt her i fler timer, egentlig så har jeg kikket etter om det flytter seg selv, så dette er egentlig et eksperiment på høy plan og ikke noe latskap for alt i verden.... Eller??? jeg må nok være ganske så realistisk å si at jo det er latskap!!! for tøy bretter seg ikke selv, heller ikke starter støvsugeren automatisk når det ligger litt bøss eller hybelkaniner på lur. Utrolig nok starter ikke vaskemaskinen av seg seg heller??? selv om alle de andre her i huset trur det... De tenker bare vi slenger tøyet inn på gulvet på vaskerommet, så blir det nok vasket (av seg selv!!)  Men må nok fortelle omverdenen at her i huset er ingen ting magisk, det er bare meg som jobber litt..... Men synes egentlig disse timene var verdt ekperimentet!!!  :o)


Egentlig så må jeg begynne nå, vaske litt tøy pakke litt tøy...Litt?? haha... her skal det pakkes for to jenter som skal på "ferie" pluss meg som snart skal på tur... det blir litt klær det ....  alt er jo så mye enklere om sommeren, da er det mest nødvendige en må pakke (for barn) badetøy!!! og det er to små deler det!! men nå er det februar og fortsatt snø og kaldt, så her må det pakkes strømpebukser, gensere, votter, luer skjerf, varme sokker, vinterdresser og mye mye mer.....


Er forresten så lei av det mørke og kalde nå jeg, så planen min var å fikse en ny header,med vårlige og friske farger... men hadde ikke noen snertne bilder, og ikke god nok tid til å ta nye.... så legger til en foreløpig en... ikke bli forskrekket om den forandres i løpet av dagen/ kvelden  :o)

Men nå må mor til pers... det var jo som sagt ikke noe som skjedde på egenhånd her, så jeg må nok hjelpe til å få ting unna...


Forresten tusen takk for alle kommentarene jeg får, de varmer og gleder!!!!!!!!!  Takk og til dere som synes kjolen min var fin.. og med en slik respons må jeg jo nesten bruke den til sommeren....  :o)


Ha en super dag alle sammen.

3 kommentarer:

 1. nydelige flotte farger i blomsterbildet da, Mia:) Trenger ikke mer enn det jeg jaffal:) Har spist lunsj hos ei venninne idag jeg, trivelig, men nå må det støvsuges her også:) har jo hund også vi, vettu, så støvsugern får kjørt seg:)

  Liker eksperimentet ditt;)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Synes hederen din ble fin jeg :) Opsideisi , når jeg leste innlegget ditt begynte jeg å se meg litt rundt her , tror jeg må ta en ryddings nå ;)

  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 3. Heisann
  Håper du fikk gjort litt idag, kjenner meg godt igjen.. vanskelig å komme igang av og til

  Moro du vil være med på Give awayen min
  Klem Marianne

  SvarSlett