torsdag 24. februar 2011

vinterferie

vinterferie og ikke fint vær i det hele tatt er aldri moro, iallefall ikke for mor som ikke er glad i å gå på ski, eller har rumpe til å sitte på et akebrett, (for det er ikke værre vær enn at vi strengt talt kunne ha vært ute å herjet litt....)  Så da tok jeg heller jentene med en tur på biblioteket, for å låne "Jørgen+Anne er sant" av Vigdis Hjort pluss mange fler bøker....
Jeg husker selv Jørgen+Anne boka fra jeg gikk på barneskolen, og synes den var hysterisk bra, den gangen, og sannelig.... ja sannelig var den helt som jeg husket og jentene satt som tente lys da jeg begynte å lese den.... vi har et mål, og det er å bli ferdig med den innen torsdag neste uke, for da skal vi på kino og se filmen....  trur den og er super..

Jeg lånte og heksene av Roald Dahl... Den og husker jeg fra jeg var liten.... hehe... skal jeg lese for jentene blir det gjerne bøker jeg kjenner til fra barndommen.....
jentene selv lånte et par bøker så nå skal du se at det blir lesehester av de..... håper det, for selv elsker jeg å lese bøker og det er jo  bra for leseforståelsen deres  :o)

I dag er det jenteklubb her i heimen som står for tur, det blir koselig.... gleder meg alltid til disse treffene, og i dag skal jeg servere "tysk ostesuppe", noe som IKKE høres veldig godt ut, men er sinnsyk smakfult og nydelig!!!! Får håpe jentene som kommer og synes det  :o)
I går var jeg litt i VM-modus og "strikket" en lue med de norske fargene, egentlig til meg selv, men Lotte er en liten lue jente, så hun tok den før den var helt ferdig til og med, ikke sydd den inn enda, bare en fin rullekant....  (grunnen til at jeg satte anførselstegn på ordet strikking, er at jeg ikke brukte pinner, men quick knit)

Må og vise frem den andre katten jeg har sydd, har man tvillinger, så nytter det ikke å bare lage en av noe... hehehe
Må jo selv si at denne ble litt finere enn den  forrige, ikke fult så skjev i sømmene her.....Aurora ble iallefall veldig glad for denne, men det gjorde jo Lotte og for den litt skjeve "Pusur", som den nå heter....
:o)


nå må det ordnes, dekkes på bord og få sendt kino så blir det nok en super kveld med mye skravel og latter  :oD


Ha en toppers dag alle sammen..

4 kommentarer:

 1. Jørgen + Anne = sant var min favoritt bok i barneskolealderen. Tror jeg leste denminst 10 ganger! Gleder meg så til å ta med Storesøster på kino og se boka på det store lerretet. :-)

  Klem fra igi

  SvarSlett
 2. Alltid kjekt å finna fram bøker som minne ein om barndommen.
  Og bøker er jo så gøy!
  Vett jammen ikkje ka eg hadde gjort viss det ikkje fantes bøker.
  Gått på veggene kanskje???
  Hadde iallefall blitt mången kveldar der eg ikkje fekk sova vett eg :)

  Håpe dåkke får nåke fint ver iløpet av ferien :)

  SvarSlett
 3. Heia gode dager på biblioteket- og spesielt for gode lesestunder i selskap med Roald Dahl. En mester! :)

  SvarSlett
 4. Lurt alternativ med bibliotekbesøk
  og artig lue du har strikket
  Ønsker deg ei ny god uke

  SvarSlett