søndag 4. mars 2012

London tur....

Heldigvis er det ikke hver dag som forrige innlegg tilsier..... for noen dager er bedre enn andre.
I dag er det en foreløpig god dag tross snøen daler ned fra himmelen!! Jeg begynner faktisk å bli frisk fra den ulumske forkjølelsen jeg har hatt nå i 2,5 uker. Jentene var jo så heldige at sykdommen deres slapp etter tre dager, mens min sitter litt i enda!!! vi snakker 2,5 uker asså!!!  Men alikevel klarte jeg og karre meg på tur til London med ei god og søt venninne som jeg har vært litt sløv til å holde kontakten med, men det merktes ikke da vi dro avgårde og tok en øl og litt nachos  på flyplassen kl 12 på formiddagen!!!!! Så hold dere fast, her kommer et lite bilderas fra turen min....


Jeg må og få sagt/vist hvor opptimistisk jeg var da jeg pakket kofferten min.... for to dager..
Bildet sier vel mer enn jeg trenger å skrive om..... just for the record.... min er den lille!!!!

 
Serveringen på toget fra standstead flyplass og inn til London var ikke noe å si på!! :o)

Ankomsdagen skulle bare bestå av teater og middag, og det ble en vellykket aften først med en liten matbit på Pret A Manger( noe vi så gjerne skulle hatt her i Porsgrunn)


MMm.... kjenner smaken av den deilige sandwichen ennå.....

Showet vi skulle se var selveste Phantom of the opera!!!!  <3
Stort hjertesukk!!!!  Jeg har elsket den historien og musikken i mange lange år, og nå endelig skulle jeg få oppleve dette LIVE :o)Sinnsykt flott scenearrangement, med effekter og lyd, ikke minst flotte, nydelige og flinke skuespillere!!! for meg var dette helt PERFEKT!!!

Etter showet ble det middag fra Angus Steak house....
Dette så faktisk bedre ut enn det det var, ganske mye fett og slintrer..... heldigvis spiste vi på "Angus"  men på en annen plass dagen etter og DA fikk jeg god mat!!

Dag to ble jo selvsagt shoppedagen, en kan jo ikke være i London uten å SHOPPE...
.Jeg trosset feber og hoste og sår hals, "bare" for å få noen sko klær og accesories  :o)
Dagen startet med en engelsk frokost på pub, elsker engelske puber, med service som virker som en annen verden i forhold til servicen her i Norge!!
Tenk å se slikt i Norge da!!
Imellom slagene i all shopping ble jo noen drikke pauser lagt til nærmeste puber, øl og vin ble fortært oftere og mer enn noen gang her i Norge....


Men er det ikke slik på tur da'????Halvparten av dette skulle liksom få plass i min lille koffert (se bilde øverst) hahahahah,,,,,, For å fortelle en lang historie kort, vi måtte betale for ekstra bagasje, da overvekt gebyr ble dobbelt så dyrt,,,,, hahahaha....
Neste gang tar vi med To store kofferter!!  :o)
På kvelden var planen å ut å sjekke Londons puber by night, men med mine sjuke lunger og med feber som ikke lot seg lure av febernedsettende mer, sa egentlig det STOPP!!! Så da ble det en stille og rolig kveld på hotellrommet med noe av det beste man kan skaffe i storbyer bortsett fra i Norge....

Kylling fra KFC er aldri feil!!!!!

Så var morgen kommet og det var på tide å dra hjem, neste gang blir det en dag ekstra og jeg SKAL være frisk og rik!!!!!

Men enden på visa er at jeg fikk kjøpt meg mye fint, koset meg sinnsykt tross sykdom og ikke minst hadde en super tur med en skikkelig god venninne!! Takk for turen Siw,  :o)

Ps. ble og stolt eier av tre par nye sko, bilder kommer siden for de som vil se  :o)

1 kommentar:

  1. det ser og "høres" ut som en fantastik fin London tur!
    Klem

    SvarSlett