søndag 23. januar 2011

Helgens sysler...

Denne helgen har vært avslappende på mange måter.... men samtidig har jeg klart å være en smule effektiv... jeg har visst den egenskapen jeg, å gjøre det jeg MÅ gjøre samtidig som jeg er heeelt avslappet....  :o)
Jeg har, som mange andre, lister. Lister over alt som må gjøres, kjøpes og kan krysses ut eller strykes over når det er blitt gjort.... så denne helgen, nesten sånn at jeg ikke har merket det, har jeg fått stryket over 4 punkt på "to do list" og 2 på "to buy list" og opp i alt dette her har jeg fått gjort litt hobby ting. Før jeg fikk kjøpt meg symaskinen, drev jeg med scrapbooking, noe jeg virkelig synes er artig, men mitt hobbyrom langt nede inni kjelleren har egentlig blitt offer for lagring av alt som ikke har fast plass her hjemme.... men nå denne helgen er det blitt ryddig og ommøbelert slik at det er et smartere rom å drive hobby på....
faktisk så koselig at jentene tok  med seg hver sin stol og hold meg med selskap og hobbyrerte litt.....

I den nye Panduro katalogen er det ALLTID mange fine artige og flotte ideer.... og da måtte jo noe prøves ut...Og siden jeg skrev at alle blomsterfrøa var bestillt inn, og jeg kan nevne i fleng hvor mange men velger å vise et bittelite kollasj over noen  :o)

Så hva passet ikke bedre enn frøposer, mange frøposer, laget av nydelig papir  :o)

Søt liten detalj der asså....


I en  søt liten sink boks..... skal få malt "blomster frø" på boksen tenkte jeg, men må få tak i noen fine sjabloner først....

I dag har det jo og vært helt supert vær!! Solen skinte og det var nydelig å sitte litt på verandan og kjenne solen faktisk varme litt!!!! N.Y.D.E.L.I.G!!!!


Jentene og var ganske førnøyd med at sola skinte, får håpe den titter frem fler dager.....

Nå skal kvelden nytes, før sengen roper.....

Ha en TOPP kveld folkens

2 kommentarer:

 1. ser du har hatt ei trivelig helg:)Ønsker deg ei like trivelig uke.)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Eg kom inn her te deg via ein aen blogg og blei mildt sagt overraska øve å sjå meg på bloggrollen din :o)
  Eg e ganske ør for tida og da, så kanskje det e nåke eg ikkje har fått med meg ;o)

  Skikkelig fin blogg du har!

  SvarSlett