torsdag 14. oktober 2010

et siste innlegg......

... om Lottes rom før bilder fra det ferdige rommet kommer.... men i dag har jeg sydd gardiner og startet på forhenget til garderoben hennes...
Settekassene jeg kjøpte inn fra søstrene grene her forrige dagen, ble seende slik ut...
ser ut som limet bak ikke er helt tørt da men.....
satser på at disse faller i smak sammen med resten jeg har "tapetsert"
noen etter og før bilder.... nesten litt vemodig å fjerne Lottes egen pynt så jeg valgte å ta vare på dette og tapetserte på den andre siden....  :o)

her på hobbyrommet mitt kan jeg sitte i fred å male, lime og klippe ved slike prosjekter som Lottes rom...( og siden scrapbooking er den egentlige hobbyen min, før jeg fikk min kjære symaskin, blir det ofte liming og klipping her)
Sy, ja det liker jeg å gjøre oppe i stuen så her ser det ut som en systue uten like om dagen... men snart... ja da er prosjekt-gjesterom som skal til pers, og da tenker jeg det kommer en pult og hyller til symaskinen og stoffene mine

og stoff ja det fikk jeg i dag og  :o))))))


fiiine stoffer fra stof & stfuff, disse skal bli kjoler til jentene når jeg får satt meg ned med det....,
samt noen fine bånd... trur dette kan bli bra jeg...  :o))

Ha en fantastisk kveld alle sammen

MIA

2 kommentarer:

 1. Settekassene og hyllen ble kjempefine! Herlige fargeklatter! Tipper disse faller i smak:-) Har du vært på Pynt i Storgata og handlet papir, eller?? Jeg bare ELSKER den butikken:-)

  Gleder meg til å se bilder av det ferdige rommet!

  Klem

  SvarSlett
 2. Takk takk,,,, :oD))

  Ja ELSKER selv den butiken, men sørgelig nok er den ikke lenger, så nå må man handle på nettet istedefor, nettpynt.no, og ja, har hanldet inn noen papir der, samt noen fra søstrene Grene.

  og ja trur disse fargeklattene kommer til å falle i smak :o)

  SvarSlett